ico anvelope    ico piese   ico locust    ico transport

Repsol - Vaseline

Grasa Litica Compleja Automotion

Specificatii

NLGI 2/3
DIN 51825 KP-2P
Catepillar MPLG
Caracteristici
Vaselina de inalta calitate, formulata cu ulei mineral rafinat superior si ingrosata cu sapun litiu complex. Contine aditivi anti-oxidanti, anti-corozivi, anti-uzura si pentru temperaturi extreme. Este special conceputa pentru lubrifierea axului rotilor camioanelor si autobuzelor.
Ambalare

45 kg
4 X 5 kg

Repsol Grasa Litica Centralizados - 00

Specificatii

NLGI 00
DIN 51825
KEP-00K
Caracteristici
O vaselina lichida, ingrosata cu sapun de litiu. Contine aditivi anti-oxidanti, anti-corozivi si pentru temperaturi extreme. Recomandata pentru ungerea centralizata a utiliajelor pentru lucrarile publice si a componentelor remorcilor: pivoti, osii, etc.
Ambalare

180 kg
45 kg
4 X 5 kg

Repsol Grasa Litica Compleja Industria 2

Specificatii

NLGI 2
DIN 51825 KL-2K
Caracteristici
Vaselina pe baza de lithiu si ulei de baza foarte bine prelucrat. Formula contine aditivi de extrema presiune, anti-oxidanti si anti-coroziune, precum si pentru aderenta sporita.
Ambalare

180 kg
45 kg

Repsol Molibgras EP 2

Specificatii

NLGI 2 DIN 51825 KP-2K
Caracteristici
O vaselina pe baza de litiu pentru presiuni mari si uleiuri rafinate superior. Contine aditivi speciali pentru presiuni ridicate, care alaturi de bisulfatul de molibden, ofera proprietati deosebite anti-uzura si performante ridicate la temperaturi mari. Recomandat pentru mecanisme expuse alunecarii, avand sarcini foarte mari si perioade extinse de ungere, transmisii deschise, subansamblele rotilor, etc.
Ambalare

180 kg
45 kg
18 kg
4 X 5 kg
24 X 400 g