ico anvelope    ico piese   ico locust    ico transport

Repsol - Uleiuri pentru ambarcatiuni

Repsol Nautico Outboard & Jet Ski 2T

Specificatii

NMMA TC-W3
Caracteristici

Ulei pentru motoarele in doi timpi de ambarcatiuni. Formula sa speciala utilizeaza ulei de baza de cea mai buna calitate si aditivi din noua generatie cu continut redus de sulf si fosfor.
Ambalare

208 L
5 X 4 L
12 X 1 L

Repsol Nautico Diesel Board 4T 15W40

Specificatii

API CI-4/CH-4/SL ACEA E7/E5 MAN 3275; VOLVO VDS-3 CUMMINS 20076/20077/20078
Caracteristici
Ulei multigrad pentru motoarele in patru timpi racite cu apa de ambarcatiuni. Potrivit atat pentru echipamentele inboard cat si pentru outboard. Asigura functionare optima indiferent de conditiile climaterice sau regimul de lucru. Respecta si depasesc cerintele impuse de constructorii consacrati de motoare pentru ambarcatiuni.
Ambalare

20 L
5 X 4 L

Repsol Nautico Gasoline Board 4T 10W40

Specificatii

NMMA FC-W
Caracteristici
Ulei multigrad pentru motoarele de ambarcatiuni, pe benzina, in patru timpi, racite cu apa. Potrivit atat pentru echipamentele inboard cat si pentru outboard. Aditivii utilizati ofera excelenta protectie impotriva coroziunii si a ruginirii, indeplinind standardele NMMA FC-W pentru motoarele de ambarcatiuni. Este perfect pentru modelele de agrement, cum ar fi jet-ski-urile cu motoare in 4 timpi, unde se doreste eficienta maxima de la motor.
Ambalare

5 X 4 L

Repsol Moto Snow 4T 0W30

Specificatii

Temperatura minima -48°C
Caracteristici
Lubrifiant sintetic destinat vehiculelor pentru zapada cu motoare 4T. Datorita vascozitatii reduse asigura pornirea optima la temperaturile extrem de scazute ale iernii arctice si protectie deosebita la uzura datorita componentelor sintetice si a retetei de aditvi. Indeplineste si depaseste cele mai drastice cerinte ale producatorilor de renume in acest domeniu.
Ambalare

12 X 1 L

Repsol Moto Snow 2T

Specificatii

API TC
Temperatura minima -48°C
Caracteristici
Lubrifiant sintetic pentru vehiculele cu motoare 2T pentru zapada. Principalele caracteristici; pornirea usoara la rece, si protectia impotriva uzuri sunt indeplinite fara probleme. Cea mai importanta caracteristica ce conduce la realizrea celor doua este formula speciala a uleiului care permite mixajul usor si rapid la temperaturi scazute.
Ambalare

12 X 1 L