ico anvelope    ico piese   ico locust    ico transport

Mobil

In 1859 colonelul Edwin Drake si unchiul sau Billy Smith au forat primul put de petrol care avea sa puna bazele imperiul Exxon Mobil.

In 1966 Mobil sarbatorea 100 de ani de la inaugurarea prime companii de lubrifianti speciali pentru instalatiile de vacuum si in acelasi timp si-a schimbat numele in Mobil Oil Corporation.

In 1972 Jersey Standard schimba numele companiei in Exxon Corporation.

Pe 30 Noiembrie 1999 ia nastere Exxon Mobil Corporation.


In ceea ce priveste lubrifierea Exxon Mobil Corporation are 2 brand-uri pe care le promoveaza pe plan mondial: Esso si Mobil, fiecare din aceste doua brand-uri avand lubrifianti pentru autoturisme, heavy duty, industriali si speciali.

Uleiuri de motor de inalta performanta, numarul 1 in lume. Mobil 1 face ca masina dumneavoastra sa ruleze cu o eficienta mai mare decat in mod normal. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii in fabricarea acestuia, lubrifiantul Mobil 1 a depasit standardele producatorilor de autoturisme din intreaga lume.

Datorita compozitiei sale unice protejeaza motoarele a milioane de soferi de pretutindeni oferind o protectie exceptionala a motorului, o rezistenta crescuta la temperaturi ridicate, performanta excelenta la temperaturi scazute cat si reducerea consumului de combustibil chiar si pentru motoarele exploatate in conditii extreme.