ico anvelope    ico piese   ico locust    ico transport

Despre noi

Optikat Lubrifianti este distribuitor al produselor Repsol, Valvoline, Mobil, Castrol, Aral, Shell, OMV, Urania, Gulf.

Infiintata in 2008, Optikat SRL, in urma colaborarii cu cei mai mari producatori si importatori de lubrifianti din industria auto, a castigat experienta necesara pentru a va putea prezenta si oferi cea mai buna solutie in ceea ce priveste lubrifierea motoarelor, transmisiilor, articulatiilor si nu numai, a tuturor autovehiculelor din parcul auto pe care il detine compania dumneavoastra, astfel incat in 2010 a devenit Optikat Lubrifianti, o companie relativ noua in acest domeniu, dar o companie care va poate garanta aceasta solutie!

Conform studiilor realizate pana in acest moment de firme specializate in sondarea consumatorilor din Romania, un procent de 80 - 90% din potentialii consumatori de lubrifianti, nu au cunostintele necesare pentru alege si ulterior a folosi lubrifiantul corect si necesar in functionare autovehiculelor din parcul auto pe care il detin.

Aici intervenim noi - Optikat Lubrifianti nu doar vinde lubrifianti, Optikat Lubrifianti te consiliaza GRATUIT pentru a lua cea mai buna alegere asupra lubrifiantului necesar parcului tau auto!

Cu un depozit central, in centrul Moldovei - Pascani si cu o flota de distributie proprie, Optikat Lubrifianti acopera Nord-Estul Romaniei. Livrarile se fac in maxim 48 de ore in functie de stocul disponibil.

Optikat Lubrifianti se adreseaza catre clientii finali, in mod special agentilor economici care doresc diminuarea cheltuielilor cu intretinerea parcului auto.

Cum se poate realiza aceasta lucru? Contactati-ne! Trebuie doar sa ne prezentati cateva informatii referitoare la parcul de autovehicule sau de utilaje pe care il detineti si cu siguranta noi va vom ajuta sa alegeti lubrifiantul corespunzator!