ico anvelope    ico piese   ico locust    ico transport

AdBlue

Firma SC Optikat SRL este Distribuitor de AdBlue, fiind preocupata de posibilitatea stabilirii unei colaborari de durata cu firma dvs. in ceea ce priveste furnizarea acestui produs.

AdBlue este disponibil in doua variante:

  • AdBlue - canistra 10 L
  • AdBlue - IBC 1000 L

AdBlue este o solutie de uree (32,5%) si apa de inalta puritate, a carei calitate este definita prin norma DIN 70070 a VDA si prin norma ISO 22241-1/22241-2. AdBlue® este un produs netoxic si nepericulos, strict necesar functionarii vehiculelor utilitare diesel EURO 4 si EURO 5 (prevazute cu rezervor special pentru AdBlue®). Norma EURO 4 este obligatorie de la 1octombrie 2006, iar Norma EURO 5, de la 1 octombrie 2008, ambele reglementand emisiine de substantele nocive din gazele de esapament ale vehiculelor utilitare ce functioneaza cu motoare DIESEL.

Prin tehnologia SCR (SELECTIVE CATALYTIC REDUCTION), substanta AdBlue® intervine in reducerea, pana la neutralizare, a emisiilor nocive ale gazelor de esapament si in reducerea emisiei de pulberi fine (particule de funingine) in atmosfera, contribuind astfel la reducerea poluarii si pastrarea unui mediu inconjurator curat. Rezervorul pentru AdBlue® este diferit de rezervorul pentru motorina. Consumul de AdBlue® echivaleaza cu cca 5% din consumul de motorina. Deci AdBlue® nu trebuie alimentat de fiecare data cand se alimenteaza cu motorina. De exemplu, un rezervor de 50-60 litri AdBlue® este suficient pentru parcurgerea unei distante de cca 2.000 km.

De asemenea va facem cunoscute urmatoarele:

  • A se depozita la temperaturi intre - 5 °C si 25 °C
  • Punct de cristalizare: -11 °C
La temperaturi peste 30 °C este posibila degajarea de amoniac.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.