ico lubrifianti    ico anvelope    ico piese    ico transport

Oferte

Contact

Pentru informatii si detalii va rugam sa ne contactati.

Tel./Fax: 0232.718115
Mobil:     0747.589540
               0760.696001

E-mail: optikatsrl@yahoo.com
            office@optikat.ro


Despre noi

Optikat SRL, cu sediul central in Pascani, judet Iasi, Strada Fantanele, nr. 102, este dealer si distribuitor a mini incarcatoarelor frontale marca Locust - Slovacia.

Locust este un nume bine cunoscut in agricultura, constructii si prestari de servicii din intreaga lume, lucru demonstrat prin flexibilitatea si fiabilitatea utilajelor Locust.

Way Industries Slovacia este producatorul acestor utilaje si a revenit in Romania cu GAMA de TOP a utilajelor Locust. Familia Locust este astfel proiectata pentru diferite grade incarcari grele pe roti, cu o capacitate cuprinsa intre 500 - 1200 kg cu cabina spatioasa, este un partener de lucru superb.

Intreaga gama de Locust este dotata cu motor YANMAR si hidraulica BOSH REXROTH, ceea ce asigura performanta in exploatare, fiabilitate si economicitate.

Vizibilitatea buna din cabina contribuie la siguranta si usurinta de exploatare si corespunde standardelor ROPS FOPS.

Firma noastra va ofera gama completa de utilaje Locust cu accesoriile aferente in functie de activitatile fiecarui agent economic.

Relatia noastra cu un client nu se incheie odata cu vanzarea echipamentului respectiv, ci continua prin livrarea de piese de schimb originale si consumabile si asigurarea unui service de calitate, la nivel vest-european.